❗📢 Du kan spare op til 70% på vores naturtro & realistiske dukker - Levering i hele Europa 📣

Handelsbetingelser

Firmaoplysning

J Company ApS
Industrivej 1
7210 Vejle

Telefon: 7199 3699
Mail: post@joyful.dk

CVR: DK37548405

Kun netbutik - Ingen ekspedition på adressen!

Bestilling

Når du afgiver en ordre på Joyful.dk, skal du acceptere vores vilkår, og trykke på knappen "Gå til betaling". Du vil straks herefter modtage en ordrebekræftelse på den oplyste e-mail adresse, og du bliver videresendt til betalingsvindue.
Du bedes meddele Joyful såfremt der er noget i ordrebekræftelsen, der ikke stemmer overens med den afgivne bestilling. Alle varer leveres så længe lager haves, og vi tager forbehold for udsolgte varer og varer i restordre. Såfremt en vare er udsolgt vil du blive oplyst hurtigst muligt.

Fragt og levering

Vi sender til det meste af verdenen. Joyful har fri fragt ved køb over 595 kr. og vi tilstræber os på at holde ekspeditionstiden på 2-3 arbejdsdage. Nogle af vores produkter har en længere leveringstid, dette står specifikt beskrevet under produktet. Hvis der ikke er angivet en leveringstid, så er det voreds standardlevering på 2-3 hverdage. Vi sender din ordre diskret til den indtastede adresse. Ordrer under 595 kr. sendes for kun 69 kr. i Danmark og resten af Europa koster det 79 kr. Vores Realistiske Dukker tilkommer et leveringstillæg på 200 kr. uden for Danmark. Til Danmark er vores Realistiske Dukker gratis. 

Returret/Fortrydelsesret

Når du handler på www.joyful.dk har du altid 14 dages returret efter modtagelsen af dine varer. Dog skal varerne være i original emballage og i samme stand som da du modtog dem. Når du ønsker at returnere en vare, skal du kontakte vores kundeservice på din konto, og meddele at du ønsker at fortryde dit køb. På din konto kan du anmode direkte om returnering og vi vil derefter behandle din anmodning hurtigst muligt. Du kan finde et link til din konto længere nede her.  
Returretten bortfalder, af hygiejniske årsager, hvis du bryder emballagen på intime produkter. Dette sikrer alle vores kunder, at vores intime produkter, ikke har været pakket ud, men er helt nye. Produkter der ikke er til intim brug, må gerne pakkes ud, og prøves, som hvis det var i en fysisk butik. Dog skal varen, ved returnering, være i samme stand og mængde som da du modtog den.
Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af din pakke. Du skal meddele os at du ønsker at fortryde dit køb, og herefter sende pakken retur til os. Du må først igangsætte en returnering, når vores Kundeservice har bedt dig om at returnere den pågældende vare - såfremt, at man returnere nogle varer, inden at man har været i kontakt med os, kan vi ikke garantere at kunne gennemføre returneringen. 

Når vi har modtaget og kontrolleret varen, tilbageføres købesummen til dig på det anvendte betalingskort. Vi tilbageholder returnering af din betaling, indtil vi har modtaget varen retur fra dig, eller du har forevist dokumentation for at have returneret varen til os.

Du står selv for fragtomkostningerne på pakken, hvis du fortryder dit køb, og ønsker at sende varen tilbage til os.
Ved fortrydelse af en ordre opkræves pakkegebyr på 49 kr. 

Fortrydelsesretten er udelukkende gældende ved køb overfor forbruger, fortrydelsesretten er derfor ikke gældende over for virksomheder i henhold til gældende lovgivning. 

Produkter undtaget fra den lovpligtige fortrydelsesret?
Visse intimprodukter er ikke en del af fortrydelsesretten. Denne undtagelse gælder for intimprodukter, der er forseglet af sundhedsmæssige- eller hygiejniske årsager. Produkter der er omfattet af denne undtagelse er beskrevet tydeligt i produktbeskrivelsen. 

Du kan anmode om returnering direkte på dette link;
https://shopify.com/80207905114/account

Reklamation

Hvis du skulle være så uheldig at finde fejl eller mangler ved en vare, bedes du meddele dette til Joyful hurtigst muligt, efter at varen er modtaget. I forbindelse med fejl og mangler på varen afholder Joyful returneringsomkostninger. Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes du henvende dig til vores kundeservice på post@joyful.dk.             

Joyful yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse eller uautoriserede indgreb. Ved berettiget reklamation kan varen efterfølgende returneres for ombytning, reparation eller kreditering.

Sikkerhed

For at du kan handle hos www.joyful.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, Adresse, tlf. nr. og din mailadresse.

Når du oplyser dine personlige oplysninger er du beskyttet af persondataloven. Dvs. vi ikke på noget tidspunkt videregiver eller sælger dine oplysninger til tredjepart. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på krypteret form og gemmes i 5 år, jf. Bogføringsloven. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Som registreret hos Joyful har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kundeservice.

Betaling

Betaling kan ske med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, samt faktura. Pengene trækkes først fra din konto, når de ønskede varer er afsendt. Alle betalinger på hjemmesiden håndteres af PBS. PBS betalingsløsning er baseret på SSL-standarden. Det betyder, at du er sikret når du handler hos Joyful og det er kun PBS, der kan se dine oplysninger. Alle priser er inkl. Moms.

Nyhedsbrev

Du kan frit tilmelde/afmelde vores nyhedsbrev på www.joyful.dk. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev vil du modtage opdateringer omkring nyheder, tilbud, månedens produkt, kampagnestart mm.

Andet

Spørgsmål vedrørende levering, betaling eller andre henvendelser kan ske til vores kundeservice på post@joyful.dk. 
Vi tager forbehold for tryk- og billede fejl, udsolgte varer, moms- og afgiftsændringer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder.
Indholdet på www.joyful.dk, såsom tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, data m.m. tilhører Joyful eller vores leverandører. Alt misbrug og kopiering er strafbart.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse. lær mere

Ok jeg forstår

For nylig set

På toppen